-
TXANPIAK: TXANPINOIAK PLANTXAN OTARRAINXKAREKIN
-
AJOARRIERO BAKAILAOA: BAKAILAO IZPITUA TOMATE, PATATA ETA OTARRAINXKAREKIN
-
TXAHAL MASAILAK:
TXAHAL MASAILAK ARDO BELTZ ETA LASTO-PATATEKIN
[ BERRIA ]
-
OTARRAINXKA KURRUSKARIA SOJA-ETA SESAMO-SALTSAREKIN
[ BERRIA ]
-
URDAIAZPIKO IBERIKOAREN KROKETA
-
ONDDO KOILARA ITSASKI-KREMAREKIN
-
AHATE GUTIZIAK CALVADOSEKIN
-
FIDEUA ALI-OLIAREKIN
[ BERRIA ]
-
FOIE EPELA MANGOAREKIN ETA MODENAREKIN
-
FOIE GRASA MAHATSEKIN ETA PORTOKO ARDOAREKIN
-
PISTO GRATINATUA
ONDDOEKIN, BARATXURI-MUSELINAREKIN ETA URDAIAZPIKO IBERIKOAREN TXIRBILEKIN
-
ITXASO: ZAPOA ITSASKI-KREMAREKIN
[ Brontzezko domina 2004ko Donostiako pintxoen nazioarteko 2. dastaketan ]
-
IDI-HANBURGESA TXIKIA WASABIAREKIN
[ BERRIA ]
-
ANTXOEN ETA PIKILLO PIPERREN NAHASKIA
-
ONDDO RISOTTOA FOIE FRESKOAREKIN
-
ANTXOA TORTILLA
-
PATATA TORTILLA
-
PERRETXIKO ETA OTARRAINXKA TORTILLA
-
TXALUPA: PERRETXIKO GRATINATUAK OTARRAINXKEKIN
[ Lehen saria 2012ko "Keller Pintxo Week" lehiaketan ]
-
TXOPITOA: TXIPIROIA TIPULAREKIN
-
UDABERRI: KUIATXOA ZIGALATXO-KREMAREKIN
[ Saria Donostiako 2. pintxo-lehiaketan - 1993 ]
-
BIEIRA GRATINATUA
-
MONTADITOA: SOLOMOA, PIPER BERDEA ETA GAZTA